Använd Apple produkter som verktyg i ditt dagliga arbete

shutterstock_243316393

Vi lever numera i ett samhälle där den allra största delen av vår kommunikation sker med en skärm. Oavsett om detta är i form av datorer, surfplattor eller mobiler, tillbringar vi dagarna med att kommunicera med denna skärm. Det gör att vi har flyttat in våra liv här. Kalendrar, kontakter och familj – allt har nu samma hem. Många ser detta som något av en oroande utveckling, men är det verkligen så stor skillnad från förr i tiden? Vad är det egentligen som har förändrats från tiden med almanackor, tidningar och miniräknare?

shutterstock_243316393Håll koll på allt med mobilen

Är du ständigt i farten? Numera behöver du knappast en riktig assistent om du har ett stressigt liv. Med en iPhone från till exempel www.dustin.se har du allt du behöver i dina händer. Här kan du enkelt lägga upp ett schema för veckan, få påminnelser inför alla möten och till och med rekommendationer på vad du bör förbereda eller hur du bör klä dig beroende på vad du ska göra under dagen. Med alla appar som numera finns till Apple-produkterna, har du din alldeles egna assistent i fickan 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.

Ta hand om nära och kära

Den nya teknologin verkar ha delat upp befolkningen i två olika läger. Det finns dem som hävdar att alla applikationer och funktioner i mobilen gör att vi tar avstånd från att interagera med familjen. Å andra sidan finns det dem som förespråkar att teknologin istället för oss närmare varandra. Detta görs då genom appar som Skype, Snapchat, Facebook och Instagram. Med dessa verktyg kan man interagera med sin familj eller sina vänner genom ett ynka knapptryck oavsett om man skulle befinna sig på andra sidan jordklotet. Det var någonting vi verkligen inte kunde föreställa oss för bara 20 år sedan.